Hem

EN | NO | SV

Materialen som vi använder

Strömmen är en välkänd producent av fönster, skjutpartier och vikdörrar i PVC, trä och aluminium. Vi använder material av högsta kvalitet och har en mycket välkvalificerad personal.  Vårt erfarna team kan förse dig med detaljerad information och föreslå de produkter som bäst passar dina individuella krav och behov..

 

Kvalitet och livslängd

 

Alla våra PVC- och aluminiumprodukter är tillverkade av tyska Schuco profilsystem av bästa kvalitet. Dessa profiler är hållbara samt stabila och kräver ytterst lite underhåll.

 

Våra träprodukter är tillverkade av fingerskarvad furu som ger en överlägsen hållbarhet och hållfasthet. Det lamellimmade, fingerskarvade furuträet garanterar en bättre form och stabilitet på våra skjutdörrar och vikdörrar. Det fingerskarvade furuträet har SP Trateks (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) kvalitetssäkringsintyg.

 

Energibesparing och bra ljudisolering

 

På marknaden finns höga krav på energisparande och kraven ökar för varje år. Det är därför vi endast producerar fönster och dörrar med bästa möjliga isolering. Mycket god termisk isolering i våra produkter uppnås med flerkammarprofiler och tätningslister. Rätt valda glasenheter förbättrar både ljudisolering och termisk isolering. Vi kan erbjuda glas från ett stort utbud av de olika glasenheter som idag finns på marknaden.

 

Designfrihet

 

Ett stort utbud av beslag, glaslister, handtag, enhetstyper och öppningstyper gör det möjligt att passa in våra produkter till din existerande byggnads interiör och exteriör. Även det stora utbudet av färger ger stor designfrihet. Det finns stor möjlighet att välja olika färger på in- och utsida, PVC-produkter med träfinish och även klarlackad yta på våra träprodukter.

 

 

Grev Turegatan 14,

Box 5339, SE-102 47 Stockholm, Sverige

 

Email: [email protected]

Tlf.: 08-649 91 25

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler.

This website uses cookies.

Privacy Policy / Sekretesspolicy

 

Strommen Group, 2019

 
 

 • PRODUKTER +

  Aluminium System

  PVC System

  TRÄ System

  TRÄ-ALU System

 • KVALITET +

  Materialen som vi använder

  Glas av hög kvalitet

  Testresultat av produkter

 • INFORMATION +

  Allmänna villkor för försäljning och leverans

   

 • KONTAKTER +

  Företaget / Personal