Hem

EN | NO | SV

Färger

ALU

 

Strömmen bjuder in dig att välja färgen på dina aluminiumprodukter från ett brett urval av färger. Impregnering och möjlighet att ha olika färgdesigner på insidan och utsidan ger en obegränsad kreativ frihet.

 

Aluminiumprodukter slutbehandlas med pulverlackering. Under processen skapas ett elektriskt fält mellan pulvret och material som är avsedd för beläggningen. Pulvret, som är sammanflätad med tryckluft och elektriskt laddad vid dess uppstående, dras ner till ytan av material som ska beläggas genom polaritet av olika pulver/material. Förutom den genast tillgängliga ytan kan baksidan och avigsidan nås och beläggas.

 

Färgerna som listas nedan är bara en vägledning. På grund av varierande upplösning på datorskärmar kan vi inte garantera en exakt färgmatching.

PVC

 

Färg- och träbeläggning

 

Strömmen bjuder man att välja PVC-produktens färg ur ett brett utbud av färgpaletter. Träbeläggning är ett alternativ om man vill ha en annorlunda färgdesign på insidan och utsidan, eftersom den ger en obegränsad kreativitetsfrihet.

 

Färgarna som listas nedan är bara en vägledning. Alla datorskärmar, läsplattor eller mobilskärmar visar färger lite annorlunda och därför kan vi inte garantera en exakt färgmatchningen.

Grev Turegatan 14,

Box 5339, SE-102 47 Stockholm, Sverige

 

Email: [email protected]

Tlf.: 08-649 91 25

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler.

This website uses cookies.

Privacy Policy / Sekretesspolicy

 

Strommen Group, 2019

 
 

 • PRODUKTER +

  Aluminium System

  PVC System

  TRÄ System

  TRÄ-ALU System

 • KVALITET +

  Materialen som vi använder

  Glas av hög kvalitet

  Testresultat av produkter

 • INFORMATION +

  Allmänna villkor för försäljning och leverans

   

 • KONTAKTER +

  Företaget / Personal